Een greep uit ons portfolio


...volledig portfolio...

Welkom bij Digiconnex


Digiconnex is een professioneel internetbureau dat tegen een scherpe prijsstelling kwalitatieve internetdiensten aanbiedt. Wij ontwerpen, ontwikkelen én onderhouden (database gestuurde) websites. Ook voor webapplicaties en e-commerce systemen bent u bij ons aan het goede adres. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze diensten.


Op basis van jarenlange ervaring streven wij naar het realiseren van weboplossingen die technologisch hoogwaardig, toegankelijk, innovatief en betrouwbaar zijn. Door deze kenmerken en een no nonsens benadering zijn wij voor vele bedrijven een geschikte partner.


Iedere website heeft een andere doelstelling waardoor er unieke eisen worden gesteld aan het ontwerp, de layout en functionaliteit van de website. Daarom werkt Digiconnex niet met vaste pakketten maar wordt iedere website en iedere webapplicatie speciaal voor u op maat ontworpen en ontwikkeld, geheel naar uw wensen en behoeften. Uw website krijgt de uitstraling en functionaliteit die bij uw bedrijf past. Voor voorbeelden zie ons portfolio.


De dienstverlening is breed terwijl uw wensen vaak uniek en specifiek zijn. Ervaring leert dat een oriënterend gesprek voor beide partijen direct een duidelijk beeld geeft van de mogelijkheden die passen bij uw organisatie. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.